...ha igazi székelyföldi szállásra vágysz,

Szállás Erdélyben, Gyergyószentmiklós közelében Székelyföld szívében várja a Güdüci Tavas Vendégház. Szauna, horgászat. A vendégház max. 8 fős, 40e Ft/nap.

várja Önt a Güdüci Tavas Kulcsosház a gyergyói medencében!

várja Önt a Güdüci Tavas Kulcsosház a gyergyói medencében!

Meseszép szállás kínál kellemes kikapcsolódást Erdélyben - Székelyföld szívében, Gyergyószentmiklós közelében a Güdüci Tavas Vendégházban! Aktív és passzív pihenést kedvelők egyaránt csodás élményekre találnak itt, egész évben színes programok várják -túrázás, síelés, fürdőzés, szauna, horgászat, stb. A vendégház kb. 8 fő részére biztosít kényelmes szállást. Áraink: 40e Ft/nap.


A ház csodás falusias környezetben, a Gyergyói-medence északi oldalán található, közvetlenül a hegyek lábánál, egy 130 lakost számláló kis településen, Güdücön. Közigazgatásilag Gyergyószárhegy településhez tartozik, itt található Székelyföld egyetlen megmaradt reneszánsz kori főúri kastélya, ahol többek között Bethlen Gábor is nevelkedett.

A házban egy 25 nm-es tágas nappali, 3 külön bejáratú hálószoba, szaunás fürdőszoba, igényesen felszerelt konyha és egy nagy méretű garázs-műhely-tároló várja, ami akár egy pingpong verseny kiváló helyszíne is lehet. A güdüci kulcsosház 6 felnőtt + 2 gyerek részére kényelmes szállás lehetőséget kínál, de igény esetén tudunk további felvőhelyeket is biztosítani.

A ház szépen berendezett nappalijában fatüzelésű kandallló biztosítja akár nagyobb társaság számára, akár egy kettesben tervezett romantikus idő eltöltéséhez is a hangulatot. A szaunát kedvelők -fogyasztástérítés mellett- szabadon használhatják a szaunát. A hosszabb időtöltést tervezőknek, mosógép, hűtő, kerámialapos tűzhely, a kertben grillező biztosítja a kényelmet.  A szolgálatásaink része az ingyenes ágynemű- és törölköző használat.

A ház előtt egy 3.000 nm-es gyönyörű tó terül el, melyben fürdőzni, úszni és horgászni egyaránt élmény kínál.

A szállás ára: 40.000 Ft/éjszaka (minimum 4 éjszakára foglalható). Az összeg a személyek és az eltöltött napok számától illetve szezonális időszaktól függően változhat!

 

További információért és árajánlatért, keressen a +36/20-961-2793 telefonszámon, vagy a kz@lc.hu e-mail címen.

 

WEBKAMERA A KÖRNYÉKRŐL

MEDVELES WEBKAMERA

MEDVELES FACEBOOK

 

 

Kiváló szálláshelySzuper szállás

           

 

 

 

       

 

 

 

Térkép

 

Foglalási űrlap

Kérem a foglaltsági naptárunkban keressen szabad időpontot és jelezze a részünkre foglalási igényét. A megadott telefonszámon vagy emailen keresni fogjuk!

Küldés

Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.szallaserdelyben.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

Szallaserdelyben.hu

Hiba történt!